Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Alweer meer dan een jaar…

Alweer meer dan een jaar…

Mij is gevraagd om voor het fenomeen social media en dan Instagram/Facebook een stukje te schrijven over mijzelf en de plek die ik inneem bij Centrum Evers.

Mijn naam is Frank de Peuter en sinds 1 januari 2022 werkzaam op de Front Office.

Medio november 2021 lag ik als cliënt bij Jan Evers op de behandeltafel en had ik al op de website gezien dat ze een medewerker zochten voor de Front Office. Ik vroeg aan Jan of dat wat voor mij zou zijn en hij antwoordde dat hij dat heel leuk zou vinden, daar het allemaal dames zijn die daar werken en een vent ertussen zou niet verkeerd zijn!

Ik heb vervolgens een aantal momenten met Yolanda en Conja meegelopen om te zien wat een en ander inhoudt en in januari ben ik gestart voor de woensdagmiddag. Dat pakte iets anders uit want om allerlei redenen raakten we dat jaar behoorlijk onderbezet en werkte ik vele uren per week. Dat resulteerde er wel in dat ik alle therapeuten en andere collega’s ondertussen had ontmoet en ik aardig ingewerkt ben in dat jaar.

Gelukkig is de bezetting nu weer compleet en werk ik op woensdag overdag op locatie De Burgt.

Ik ga iedere keer met plezier naar Centrum Evers en ik ga ervan uit dat ik dit nog wel een poosje blijf doen!

Groeten, Frank