Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Terugblik 2023

Beste lezer,

En weer een jaar voorbij… Het lijkt wel of het einde van een jaar gepaard moet gaan met veel drukte, vreemd eigenlijk. Maar goed, wel weer mooi om na zo’n jaar terug èn vooruit te kijken.

Vitaal en gezond blijven
Het afgelopen jaar heeft gelukkig geen grote verstoorder gehad, zoals Covid dat was. Dat was duidelijk terug te zien: veel minder afmeldingen door cliënten en een grote aanwezigheid van collega’s. Op het mentale en energetische vlak hebben we een mooie stap voorwaarts gezet. We hebben meer aandacht voor de belangrijke zaken om vitaal en gezond te blijven. Basiszaken zoals voldoende slaap, gezond eten, stressvermindering door de voorspelbaarheid van de dag te vergroten en voldoende bewegen laten we regelmatig terugkomen in onze gesprekken. Verschillende collega’s maken gebruik van onze oefenzalen en/of E-gym. De druk op de front- en backoffice is verlaagd door de inzet van telefoonbedrijf ‘Eefje helpt’. Bij drukte nemen ‘de Eefjes’ ook onze telefoon op en kunnen zij de meeste afspraken maken en wijzigen.

Een prikkelarme fitnessruimte
Naar aanleiding van vragen van cliënten of het mogelijk is om te fitnessen in een meer prikkelarme omgeving hebben we de oefenzaal op de Van Zuijlen van Nieveltlaan uitgebreid met E-gym. Een sfeerimpressie van onze E-gym vind je hier. Inmiddels maken meer dan 115 cliënten en ook collega’s gebruik van deze mogelijkheid. Wil je ook eens kijken of dit iets voor je is? Neem gerust contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ontwikkelingen in 2023
We hebben ons in 2023 aangesloten bij het Onco-lokaal netwerk, onze kinder-ergotherapeut heeft verschillende samenwerkingen opgestart, de geriatrie fysiotherapie en ergotherapie is geoptimaliseerd, een extra KISS manueeltherapeut kwam erbij voor onder andere huilbaby’s. En we hebben verschillende workshops over grensoverschrijdend gedrag georganiseerd.

En natuurlijk Marrakesh
Met 36 collega’s een reis maken naar Marokko. Een nacht overslaan, verschillende mensen buikgriep gehad en ondanks deze zaken was het ongelofelijk fijn om zo samen vijf dagen op te trekken. Geen onvertogen woord, veel gelachen en het prachtige land Marokko mogen ervaren. Karin en ik zeiden tegen elkaar: “Dit was met een vriendengroep niet beter gegaan.” We zijn dankbaar voor zoveel fijne collega’s, zowel de groep die meeging als de groep die thuis bleef.

Blijmakers
De sfeer bij Centrum Evers is naar ons idee goed, kijkend naar bijvoorbeeld de reis naar Marrakesh en de gezamenlijke bijeenkomsten. We hebben geen tekort aan fijne collega’s. Al blijven we ons best doen om kwalitatief goede en fijne toekomstige collega’s uit te nodigen om ons team te versterken. We gaan niet actief op zoek naar andere soorten specialisten maar we willen ons huidige aanbod wel versterken door op elke positie minimaal twee fysiotherapeuten te laten werken.

Kansen voor komend jaar
– Inzetten op blijvende samenwerking en voldoende goede collega’s hebben, zodat cliënten op korte termijn geholpen kunnen worden.
– Installeren van een Raad van Commissarissen.
– Gezond en vitaal blijven bij Centrum Evers door de combinatie leefstijlcoach, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en E-gym aan te bieden in een abonnement.

We hebben zin in 2024, zin om met jou samen te werken aan een mooi jaar!

Hartelijke groet,
Karin en Jan Evers