Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Nieuwe collega Mirjam

Nieuwe collega

“Hallo allemaal! Ik ben Mirjam de Haan. Sinds eind augustus ben ik werkzaam bij Centrum Evers als Oefentherapeut Cesar. Binnen de oefentherapie houd ik mij bezig met het veranderen/optimaliseren van het houdings- en bewegingspatroon om klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. Dit zullen we doen door veel te oefenen met verschillende houdingen en bewegingen. Ook zal ik aanvullende oefeningen geven, die ondersteunen bij het toepassen van de juiste houding.

Naast nek en rugklachten heb ik veel affiniteit en ervaring met oa COPD en astma, artrose, hypermobiliteit en reuma. Heeft u nek en/of rugklachten tijdens het uitvoeren van u werk? Ook dan kan oefentherapie wat voor u betekenen.

Naast mijn werk als oefentherapeut vind ik het lekker om in mijn vrije tijd te wandelen in het bos en ben ik gek op gezelschapsspelletjes. Ook tennis ik graag en ik ben begonnen met E-gymmen.”

Groetjes Mirjam