Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Nieuwe collega ergotherapie

Nieuwe collega ergotherapie

“Hoi, mijn naam is Gertine van de Kieft.
Sinds 1 april ben ik werkzaam bij Centrum Evers. Wellicht voor sommigen al een beetje bekend, ik heb namelijk eerder dit jaar mijn laatste stage voor de opleiding Ergotherapie gelopen binnen de praktijk.
Het leuke aan ergotherapie vind ik dat het zo breed en variërend is. Op elke manier zijn we bezig om passende oplossingen te bieden voor allerlei dagelijkse activiteiten met als doel de zelfstandigheid van mensen te behouden of te vergroten. Om enkele voorbeelden te noemen; we denken graag mee in mogelijke hulpmiddelen voor allerlei dagelijkse activiteiten, geven scootmobiel- en fietstrainingen, kijken mee rondom veiligheid in de thuissituatie en geven advies rondom de energiebalans en vermoeidheidsklachten.
Wie weet tot ziens!”