Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Luisteren naar het fluisteren van je lichaam… voordat het tegen je gaat schreeuwen..

Luisteren naar het fluisteren van je lichaam… voordat het tegen je gaat schreeuwen..

Ik ben zeker niet voldoende poëtisch getalenteerd dat deze uit mijn koker komt. Deze prachtige zin deelde een lieve collega met me en is blijven hangen.  Ik zou je willen vragen de zin nogmaals te lezen en neem de tijd er goed over na te denken.

Wat betekent deze zin voor mij en hoe pas ik deze toe in mijn vak als fysiotherapeut? Veel!

Ik merk dat deze dagelijks toepasbaar is in mijn vak en mijn dagelijks leven. Het past bij ontstaan van een eenvoudige peesontsteking tot de behoorlijke strijd voor de cliënten die ik mag helpen bij het, vaak lastige, revalidatietraject na het doormaken van corona.

Wat betekent het voor jou?  Denk er goed over na en leer het toe te passen.

Leer naar je lichaam te luisteren en wees er zuinig op.

Freek