Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Even voorstellen, Dennis van de Pol

Mijn naam is Dennis van de Pol en ik ben sinds 2 jaar werkzaam als Master in de Musculoskeletale Therapie, bekender als Manueel Therapeut, binnen het leuke bedrijf van Centrum Evers. In deze periode heb ik diverse klachtenbeelden onder behandeling gekregen. Het meest bekend zijn de rugklachten en de nekklachten.
Misschien minder bekend is dat manueel therapie ook erg effectief kan zijn bij bepaalde vormen van hoofdpijn. Zo zie ik vaak spierspanningshoofdpijn en cervicogene hoofdpijn (=hoofdpijn vanuit de nek). Soms werkt de aanpak van alleen de manueel therapeut niet voldoende en werk ik o.a. samen met onze oefentherapeut, ergotherapeuten en/ of één van de collega fysiotherapeuten met specialiteit dry needling. Een multidisciplinaire aanpak leidt vaker tot een effectievere aanpak, waardoor u als cliënt sneller de klachten onder controle heeft.