Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Een blog: Een kijkje achter de schermen, Front Office

Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Yolanda en ik werk sinds 4 jaar met heel veel plezier bij Centrum Evers op de Front Office/receptie. Leuk en afwisselend werk, geen dag is hier hetzelfde. Ik woon samen met mijn zoon van 21, dochter van 18 en onze hond In Barneveld. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden en/of familie, wandel (net als heel NL via Ommetje) met de hond, volleybal, ski (dit jaar helaas niet) en ga er graag op uit.
Als je belt, bestaat de kans dat je mij aan de lijn krijgt. Of 1 van mijn 5 andere collega’s.
Wist je trouwens dat we niet alleen telefonisch bereikbaar zijn maar ook per mail, info@centrumevers.nl, chat (via de website) en What’s app 06-82772342. En dat 6 dagen per week!
Dagelijks van 08.00 tot 17.00, donderdag van 08.00 tot 20.00 en zaterdag van 08.30 tot 12.30.
Tot snel!