Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Veluwse blessurewinkel

De Veluwse Blessurewinkel bied je de mogelijkheid om zelfstandig jouw blessures de baas te worden.

Wat is de Veluwse Blessurewinkel

De Veluwse Blessurewinkel bied je de mogelijkheid om zelfstandig uw blessures de baas te worden. Met bracemateriaal (ondersteuningsmateriaal) kun je bijvoorbeeld tijdelijk een bepaalde ongunstige beweging beperken. Naast de steun die braces bieden, hebben ze vaak ook een directe pijndempende werking op het aangedane gewricht. De Veluwse Blessurewinkel levert oplossingen voor blessures van nek tot voet. Het assortiment biedt tevens sportspecifieke bracematerialen.

Je kunt de winkel dagelijks bezoeken zonder afspraak (openingstijden: 08.00-17.00 uur) op locatie Nieuwe Markt of op locatie De Burgt. Vakkundig personeel helpt en adviseert je graag bij jouw aanschaf.

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de webwinkel door hier te klikken.

Tarieven per 1 januari 2020

Voor een brace kun je vrijblijvend terecht bij de Veluwse Blessurewinkel. De braces lopen uiteen wat betreft prijzen. Kijk voor de huidige prijzen op de Blessurewijzer.nu.

De onderstaande regels/tarieven gelden voor huur

Trapfiets per week (tot max  €15.00)€ 4.50
 Hoofdkussen 3 nachten Gratis

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Yolanda Kraak

Administratie
Veluwse Blessurewinkel

y.kraak@centrumevers.nl

“Een op en top gastvrouw.”

Testimonial

Dhr. J.P. Aalders (76) uit Leusden

Krullaards

“Nadat ik eerst een half jaar was behandeld door een manueel therapeut voor mijn hernia, wat echter zonder resultaat bleef, hoorde ik van Krullaards Perfect Reset. In eerste instantie wat sceptisch hield ik het af totdat mijn echtgenote een afspraak voor mij maakte met Sabine Koetsier uit Barneveld. Het is fantastisch om te mogen ervaren dat dit wel werkt. Na de eerste twee behandelingen ging het langzaam vooruit, maar na de derde behandeling nam mijn pijn iedere dag af. Intussen heb ik deze behandeling al enkele malen aangeraden. Sabine, dank voor jouw aandacht.”