Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Vacature Interieurverzorger 6 uur per week.

De experts bij Centrum Evers voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie aan een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 5 locaties en hebben diverse specialisaties in huis.

logo centrumevers

Wij zijn per direct op zoek naar:

Een interieurverzorger m/v voor 6 uur per week

De uren worden verdeeld over 2 dagen.

Je komt te werken op onze locatie aan de Nieuwe Markt. Bij afwezigheid van 1 van de andere dames ben je ook inzetbaar op De Burgt of de van Zuilen van Nieveltlaan. Samen zorgen jullie ervoor dat alle locaties er tiptop uitzien. Je vindt het geen probleem om vroeg te beginnen of om ’s avonds te werken. Ervaring in de schoonmaakbranche en/of opleiding en certificering heeft de voorkeur.

Wat verwacht Centrum Evers:

  • Samenwerken
  • Nauwkeurigheid
  • Integriteit

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar Yolanda Kraak (y.kraak@centrumevers.nl).  Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 0342-422997. Je mag vragen naar Yolanda Kraak, zij zal antwoord geven op eventuele vragen die je hebt. Meer informatie over onze praktijk vind je op: www.centrumevers.nl