Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Vacature: Front-office zoekt flexibele collega

We hebben sinds vorig weekend een vacature uitstaan voor 8 uur per week.
Door omstandigheden is deze vacature gewijzigd en is vervangen door het onderstaande. Diegenen die al hebben gesolliciteerd, zijn waar mogelijk hiervan op de hoogte en gaan mee in de selectieprocedure.

Centrum Evers zoekt ter uitbreiding van de administratie een nieuwe collega t.b.v. frontofficewerkzaamheden. Het betreft een functie voor 16-24 uur per week waarbij je op woensdag- en vrijdagmiddag echt beschikbaar moet zijn. De vacature is per direct. Snel kunnen beginnen is dan ook een pré.

Inkomend telefoon- en e-mailverkeer verwerken, gastvrij zijn, agenda’s beheren, vriendelijke uitstraling, flexibel, overzicht bewaren, 1000-poot, postverwerking, aanspreekpunt, klantgericht denken en handelen, aanmeten en verkopen van bracemateriaal, de was doen, de wachtkamer netjes en overzichtelijk houden. Het zijn competenties en eigenschappen waarin je jezelf moet herkennen om voor de functie in aanmerking te komen.

Office 2016 met Word, Excel en PowerPoint moet bekend terrein zijn voor je en je moet affiniteit hebben met moderne plansystemen.

Als je denkt dat deze functie iets voor je kan zijn, stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar onze manager P&O Freek Hebing (f.hebing@centrumevers.nl) en daarin laat je weten waarom:
– jij de beste bent voor deze job
– welke dagdelen je eventueel niet kunt werken
– wat je een passend bruto salaris vindt
– Centrum Evers niet om jou heen kan.

Graag je reactie voor woensdag 8 februari.