Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Studie van Alieck

In 2020 ben ik naast mijn werk gestart met de masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie (3-jarige opleiding). De tijd is voorbijgevlogen! Inmiddels zit ik alweer in mijn laatste studiejaar en hoop deze zomer af te studeren als manueel therapeut (MSc). Afgelopen jaar heb ik naast mijn therapeutisch handelen ook andere vaardigheden ontwikkeld zoals coachen, samenwerken, innoveren en wetenschappelijk onderbouwen. Op dit moment ben ik bezig in de praktijk met mijn afstudeeronderzoek naar ‘Triggerpointbehandeling bij Frozen Shoulder’ (zie foto). Een Frozen Shoulder is een schouderaandoening die zich kenmerkt door pijn, stijfheid en bewegingsbeperking waarbij klachten nog langdurig kunnen aanhouden. Schouderklachten fascineren mij enorm omdat het altijd weer een unieke ‘puzzel’ is die ik samen probeer op te lossen met de patiënt. Mijn master heeft daarin veel geholpen!

-Alieck Keilman