Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Stichting Diamuraal

Diamuraal wil antwoord geven op de toenemende vraag naar zorg op het gebied van diabetes en COPD.

Maak kennis met Diamuraal

Diamuraal wil antwoord geven op de toenemende vraag naar zorg op het gebied van diabetes en COPD. Het standaardiseren van de diabetes- en COPD-zorg maakt het mogelijk om taken binnen de eerste en tweede lijn beter te verdelen en op elkaar af te stemmen. Het digitaal logboek van Diamuraal ondersteunt de patiëntenzorg en biedt de patiënt zelf inzicht in zijn gezondheidssituatie. Het digitale dossier volgt de patiënt als deze (tijdelijk) verwezen wordt naar het ziekenhuis. Zo komen we tegemoet aan de toenemende vraag naar transparantie van de kwaliteit van zorg. Niet alleen overheid en verzekeraars hebben hier belang bij, maar ook patiënten zelf.

Stichting Diamuraal is opgericht rond de zorg aan diabetespatiënten. Voor mensen met COPD is een vergelijkbare werkwijze ontwikkeld, en voor patiënten met hart- en vaatziekten (CVRM) zijn de plannen in een gevorderd stadium. Door samen te werken met Diamuraal kunnen wij de zorg voor diabetes- en COPD-cliënten nog beter stroomlijnen. Lees meer over Stichting Diamuraal op huisartseneemland.nl.

diamuraal

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Johan Noordegraaf

COPD
Fysiotherapie
Manuele therapie

j.noordegraaf@centrumevers.nl

“Johan draait zijn hand er niet voor om, om iemand vakkundig te "kraken".”

Freek Hebing

Fysiotherapie
Handtherapie
Medical taping

f.hebing@centrumevers.nl

“Zonder Freek had de praktijk niet gestaan waar we nu staan.”

Testimonial

Mw. Herma Hooijer over zoontje (3) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Met mijn zoontje van drie bij Karin geweest. Mijn zoontje is met 3 maanden ook geholpen door Karin voor zijn voorkeurshouding.Nu was hij weer erg prikkelbaar en sliep ’s nachts niet meer door en lag over strekt in bed. Na 1 behandeling van Karin was ons zoontje weer de oude. Hij speelt weer uren heerlijk met de duplo. Bedankt Karin voor je geduld, je kind gerichtheid en natuurlijk het leuke speelgoed!!”