Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Revalidatiegeneeskunde bij Centrum Evers

Sinds september 2013 verzorgt Centrum Evers poliklinische revalidatiegeneeskunde. Cliënten die last hebben van chronische pijn (bv fibromyalgie, rugpijn, whiplash), chronische vermoeidheid of een ernstige conditieachterstand hebben, komen voor deze vorm van revalidatie in aanmerking. Revalidatiearts Ronald Meijer is om de week aanwezig om cliënten te zien.

Ook de huisartsen in medisch centrum Asklepios en De Burgt zijn enthousiast over de mogelijkheid van revalidatie “om de hoek”. Geen wachtlijsten, korte lijnen met de huisartsen en een speciaal team van hulpverleners helpen de cliënten weer op eigen benen te staan. Ons revalidatieteam bestaat uit: fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, psycholoog/coach, diëtiste en logopedie die nauw samenwerken.

Kosten: maximaal 360 euro wettelijk eigen risico vanuit de basisverzekering. Verder zijn er geen kosten. Een revalidatietraject duurt ongeveer 10 tot 12 weken. Elke week 2 x 2 uur therapie.

Enkele reacties van cliënten die het traject afgesloten hebben:
“Ik ben niet meer met zaken bezig van wat ik niet wil, maar met dingen die ik wel wil”, “Ik voel me weer fit en zie het leven weer zitten” en “Ik kan weer keuzes maken en voel me weer lekker in mijn vel zitten.”
We hebben meer dan 50 revalidatietrajecten sinds vorig jaar lopend of afgesloten!