Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Revalidatiecentrum RevaZorg Barneveld

Revalidatiecentrum RevaZorg Barneveld zorgt voor een multidisciplinaire aanpak.

Wat is revalidatiecentrum RevaZorg Barneveld

Word je door pijn-, psychische en/of lichamelijke klachten beperkt om de ‘gewone’ dagelijkse handelingen te verrichten? Dit kan bijvoorbeeld zijn als gevolg van een operatie, ongeval of aandoening. Met behulp van ons revalidatieteam ga je werken aan jouw herstel om weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren, thuis en op het werk! Bij 93% van alle cliënten leidt de aanpak van revalidatiecentrum Evers tot een duurzame oplossing.

We beginnen in ons revalidatiecentrum met een gesprek met onze vertrouwenspersoon en revalidatiearts. Dit bepaalt welke behandelaars het best bij jouw klachten betrokken kunnen worden. Het betreft hier onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeut, maatschappelijk werker, psycholoog, ontspannings-/ademhalingstherapeut, oefentherapeut, logopedist, en/of orthopedisch schoenmaker. Dit team van specialisten werkt samen met je aan jouw behandelprogramma.

Voor behandeling in ons revalidatiecentrum heb je een verwijzing van jouw arts nodig. Wanneer je al een verwijzing hebt voor een revalidatiebehandeling of voor de revalidatiearts, dan kun je jezelf aanmelden.

Voor meer informatie zie revazorg.nl.

Tarieven per 1 januari 2019

Wij zijn een onderdeel van Revazorg. RevaZorg is erkend door het ministerie van Volksgezondheid voor de uitvoering van medisch specialistische revalidatiegeneeskundige behandelingen. RevaZorg streeft ernaar met iedere zorgverzekeraar tot (prijs)afspraken te komen. Wanneer wij een afspraak met jouw zorgverzekeraar hebben, worden de medische kosten direct bij hen in rekening gebracht. Van jouw zorgverzekeraar krijg je periodiek een afschrift van jouw zorgconsumptie. Hierop staan onze kosten vermeld. Op dit afschrift staat ook het (wettelijk) eigen risico, als dat van toepassing is.

Ook als wij (nog) geen contract hebben met jouw zorgverzekeraar, dan kun je bij ons geholpen worden. Je hoeft de medische kosten dan niet zelf voor te schieten. Bij jouw eerste gesprek teken je een machtiging, een zogenaamde akte van cessie, waarmee wij namens jou de medische kosten bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren. Jouw zorgverzekeraar betaalt ons vervolgens uit. Accepteert jouw zorgverzekeraar geen akte van cessie? In dat geval wordt de nota naar jou verstuurd die je in kunt dienen bij jouw zorgverzekeraar.

Verplicht eigen risico
Iedereen van 18 jaar en ouder betaalt een verplicht eigen risico voor de zorgverzekering. Dat betekent dat je in 2019 de eerste € 385,- voor zorg uit het basispakket zelf betaalt, tenzij je voor een hoger eigen risico hebt gekozen bij jouw zorgverzekeraar.

Meer informatie over vergoedingen en de Stichting Revazorg kunt u hier vinden.

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Annet Reit

Administratie
Revalidatie
Voedingsdeskundige

a.reit@centrumevers.nl

“De rust die ze uitstraalt.”

Daniel de Vries

Dry Needling
Fysiotherapie
Medical taping
Revalidatie
Sportfysiotherapie i.o.

d.devries@centrumevers.nl

“Behulpzaam naar collega’s en patiënten.”

Testimonial

Mw. T. van den Brom (34) uit Nijkerkerveen

Krullaards

“Ik heb de behandeling als goed ervaren en ben er zeer tevreden over. Als ik alles had geweten, was ik hier zeker eerder naar toe gegaan. Ik heb veel minder pijn. Geweldig ontvangen en geholpen. Heb er zeker geen spijt van.”