Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Revalidatiecentrum RevaZorg Barneveld stopt

RevaZorg Barneveld heeft de samenwerking opgezegd met Centrum Evers. RevaZorg Barneveld heeft besloten haar revalidatie activiteiten te beëindigen. RevaZorg Barneveld heeft geprobeerd om binnen het huidige zorglandschap een passend product te leveren voor patiënten met chronische pijn Echter gaat de verandering niet gelijkmatig op met de financieringsmogelijkheden. De transitie die hiervoor nodig is kost meer tijd dan voorzien.

Centrum Evers daarentegen gaat met de opgebouwde expertise gewoon verder. De patiënten ontvangen in de eerste lijn de zorg die zij nodig hebben zoals ze gewend zijn van Centrum Evers.  De groep patiënten met chronische pijn kunnen gedeeltelijk in de eerste lijn gezien worden, echter een aantal belangrijke behandelaren worden niet vergoed vanuit de eerste lijn.

De komende tijd gaat Centrum Evers met een aantal belangrijke partijen in de markt kijken hoe zij een product kan leveren dat een belangrijke bijdrage levert aan het herstel van patiënten met chronische pijn. Wij houden u hiervan op de hoogte.