Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Geriatrie fysiotherapeut 24-32 uur per week vacature

logo centrumevers

De experts bij Centrum Evers voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie aan een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 5 locaties en hebben diverse specialisaties in huis.

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar:

Geriatrie fysiotherapeut 24-32 uur per week

Je gaat cliënten behandelen met geriatrische aandoeningen, dit zijn patiënten die je aan huis behandelt maar ook in de praktijk. Mocht je naast deze doelgroep ook graag andere doelgroepen zien, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Centrum Evers biedt een prettige werkplek en alle mogelijkheden je te ontwikkelen tot de therapeut die jij graag wilt worden.

Wat verwacht Centrum Evers:

  • (Bijna) afgestudeerd geriatrie fysiotherapeut
  • Klantgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Samenwerken
  • Professioneel

Ben jij die enthousiaste en gedreven nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar Freek Hebing (f.hebing@centrumevers.nl). Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 0342-422997. Je mag vragen naar Freek Hebing. Hij zal antwoord geven op eventuele vragen die je hebt. Meer informatie over onze praktijk vind je op: www.centrumevers.nl