Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fietsmeting

Een blessure door wielrennen of mountainbiken kan worden voorkomen of verholpen door een fietsmeting.

Wat is een fietsmeting

Een fietsmeting of fietsbewegingsanalyse zorgt ervoor dat fiets en fietser optimaal op elkaar afgestemd zijn. Dit gebeurt met de analysemethode Velometric-fietsmeting Barneveld, gebaseerd op geavanceerde meetsystemen uit de wielerwereld en fysiotherapeutische kennis en kunde. De metingen zijn bedoeld voor fietsers met uiteenlopende sportieve doelen, zowel de recreatieve fietser als de professional. Fietsplezier staat altijd centraal. Iedere fietser kan op zijn eigen niveau een optimale situatie bereiken.

Als fietser ben je niet alleen gebaat bij optimaal comfort, maar ook bij een efficiënte fietsbeweging om de geleverde arbeid maximaal te benutten en om te zetten in verplaatsing. Hierbij speelt ook de aerodynamica een grote rol. Het bepalen van de juiste fietspositie is bovendien erg belangrijk om blessures voorkomen of eventuele klachten te verminderen. Met de analysemethode van Velometric kijken we vanuit een fysiotherapeutische achtergrond naar de fiets en vooral ook naar jou als fietser met jouw specifieke lichamelijke kenmerken en eventuele klachten. Daaruit volgt een advies op maat. De fietsmeting Barneveld is gevestigd bij Centrum Evers en heet Velometric.

Voor meer informatie kijk op de website van Velometric.

Tarieven per 1 januari 2021

Velometric-fietsmeting Barneveld valt niet onder fysiotherapie en kan daarom niet vanuit de verzekering vergoed worden. Er zijn een aantal pakketten samengesteld waaruit de fietsmeting kan bestaan. Voor een extra fiets instellen wordt 50 procent van de pakketprijs gerekend. Op de website van Velometric vindt u hierover meer informatie.

De onderstaande tarieven gelden voor Velometric

Pakket 39×11 (ca. 30 min) € 50.00
Pakket 53×13 (ca. 2 uur) €170.00
Pakket 53×13 + zadeldrukmeting (ca. 2.5 uur) €220.00
Schoenplaatjes afstellen
(ca. 30 min)
€ 40.00
Zadeldrukmeting (ca. 1 uur) €100.00
Inlegzolen Fizik € 70.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

  • DD dash MM dash JJJJ

Martin Kelderman

Fietsmetingen
Fysio Fitness
Fysiotherapie
McKenzie therapie
Medical taping

m.kelderman@centrumevers.nl

“Zorgzaam naar de patiënten en een zeer prettige collega.”

Testimonial

Dhr. Methorst (69) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Behandeling goed. Geen klachten.”

Chat openen