Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Cliëntverhaal van José

Cliëntverhaal van José

Een geblokkeerde rug..

Ongeveer een maand geleden pakte ik wat van de grond af.. Ineens voelde ik mijn lage rug blokkeren. Ik kon geen kant meer op en voelde direct pijn. Dit was mij nog nooit overkomen. Ik ben even gaan liggen omdat bewegen niet meer ging. Nadat het met wat rust iets beter ging heb ik geprobeerd om een stukje te gaan lopen. Op advies van een vriendin heb ik naar Centrum Evers gebeld. Er werd vriendelijk opgenomen en een afspraak gemaakt. Ik kwam terecht bij Willem Meerveld voor een intake en behandeling. Willem stelde mij op mijn gemak, vroeg van alles omtrent mijn klacht en legde uit wat de oorzaak was. Met twee keer terugkomen merkte ik duidelijk verbetering en kon ik er weer tegen aan. Ik ben blij dat ik geen pijn meer heb aan mijn rug en dat ik weer vrij kan bewegen!