Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Sportverenigingen

Wij begeleiden verschillende sportverenigingen om blessures te voorkomen.

Samenwerking met sportverenigingen

Er zijn verschillende sportverenigingen die begeleid worden door onze fysiotherapeuten. Dit zijn zowel verenigingen op amateur niveau als verenigingen die op top niveau sporten. Wij maken per sportverenigingen afspraken die aansluiten op de behoefte. Hierdoor proberen we blessures te voorkomen en mocht dit niet lukken de blessures in een vroeg stadium te ontdekken. Door ons gezicht regelmatig te laten zien bij de sporters, wordt de drempel om naar de fysiotherapeut te stappen verlaagd. Heeft jouw vereniging ook interesse in blessure preventie op de club, neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Sponsoring

Ons bedrijf doet sponsoring op verschillende sportclubs en verenigingen. Het gaat hier merendeel om teams op amateur niveau. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te sporten, niet alleen de meest talentvolle spelers. Wij zijn hierbij onder andere te vinden bij wielrennen, (zaal)voetbal, volleybal, jeu de boule en bowling. Wij geloven dat al deze teams met al hun enthousiasme de sport een warm hart toedragen.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met de onder andere de volgende sportverenigingen:

 • Balletschool Désirée Nillesen

  Balletschool Désirée Nillesen is een eigentijdse, bruisende balletschool voor Barneveld en omgeving waar leerlingen van diverse leeftijden wekelijks de veelzijdigheid van klassiek, modern en jazzballet beleven in lessen vol uitdaging, plezier, passie en creativiteit. Lees meer over balletschool Désirée Nillesen.

 • BC Barneveld

  De Badmintonclub Barneveld verzorgd badminton trainingen en competities voor jong en oud. Lees meer over BC Barneveld.

 • DWK

  De WaterKip (DWK) uit Barneveld is opgericht in 1934 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de bekendste zwem- en waterpoloverenigingen van Nederland. Lees meer over DWK.

 • ODIK

  ODIK (Ons Doel Is Korfbal) is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal. Lees meer over ODIK.

 • Tower Jumpers

  Tower jumpers is een gezellige, sociale basketbal club waar sportiviteit op nummer 1 komt. Lees meer over Tower Jumpers.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Daniel de Vries

Dry Needling
Fysiotherapie
Medical taping
Revalidatie
Sportfysiotherapie i.o.

d.devries@centrumevers.nl

“Behulpzaam naar collega’s en patiënten.”

Jetske Vermeulen

Dry Needling
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Krullaards Perfect Reset

j.vermeulen@centrumevers.nl

“Teamspeler, jeugdige interesse en enthousiasme.”

Testimonial

Mw. A. Hartogsveld (63) uit Amersfoort

Krullaards

“Grandioos”