Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Do-It

Sportclub Do-It wil de sport en de sportbeleving binnen de gehele gemeenschap verbeteren.

Sportschool Do-It

Meer Barnevelders actief in sport! Dat is wat ons beweegt en waar wij naar streven. Sportclub & Squashclub Do-It wil de sport en de sportbeleving binnen de gehele gemeenschap verbeteren. Daar hebben we allemaal profijt van. Op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk en zelfs economisch vlak. Nu en in de toekomst.

Daarnaast streeft Do-it ernaar een sportclub te zijn die je op een professionele wijze op weg helpt naar een gezonder en sportiever leven. In een gezellige en sociale omgeving. Waarbij persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit speerpunten zijn. Do-It streeft naar een klantgedreven organisatie waarin jouw behoeften, wensen en mening richting geven aan hun acties.

Er werken meerdere therapeuten van Centrum Evers op locatie Do-It. Zij staat borg voor een nauwe samenwerking tussen de sportschool en Centrum Evers. Do-It biedt extra trainingsfaciliteiten voor onze sportfysiotherapeuten. Onze sportfysiotherapeuten helpen binnen Do-It blessure leed te voorkomen of te verhelpen.

Do-it logo

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

David Hemstede

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Hugo van de Beek

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

h.vandebeek@centrumevers.nl

“Klasbak voor sportproblemen.”

Testimonial

Mw. L. Fluit – van Haasen (57) uit Ede

Krullaards

“Ik ben zeer tevreden na 30 jaar fysio/chiropracticer eindelijk het probleem aangepakt. Van 100% pijn nog maar 5 á 10%. Geweldig ik raad het iedereen aan. Ik had dit eerder moeten weten. Bedankt.”