Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten.

Samenwerking met bedrijven

Bedrijven bieden wij verschillende, op maat gemaakte diensten, zoals: een 24-uursservice voor de gecontracteerde bedrijven, werkplekanalyses op basis van de arbo-regelgeving en specifieke til trainingen op locatie. Heeft jouw bedrijf ook interesse in een samenwerking met Centrum Evers, neem dan contact op met info@centrumevers.nl voor een oriënterend gesprek.

Voorbeeld stroom bedrijfscliënten

Aanmeldingen van bedrijfspatiënten komen binnen via de mail. De front-office neemt contact op met de patiënt en maakt een afspraak. De bedrijfspatiënt dient binnen 24 uur gezien te worden. De gemaakte afspraak wordt via de mail door de Front-office bevestigd aan het bedrijf.

Bij de eerste behandeling dient er een toestemmingsbrief te worden ondertekend door de therapeut en de cliënt. Zonder deze toestemming mogen wijn niet communiceren naar het bedrijf. Wanneer dit voldaan is en de eerste behandeling is geweest, wordt er de zelfde dag een brief met informatie naar de werkgever gemaild.

Indien er sprake is van verzuim stuurt de behandelend therapeut wekelijks een korte up-date aan de leidinggevende van de werknemer over het herstel en de werkmogelijkheden van de betreffende werknemer. Zo nodig neemt de therapeut contact op met de werkgever/leidinggevende over aangepast werk.

Bedrijven

Centrum Evers heeft een samenwerking met de onder andere de volgende bedrijven:

  • Vink

    Door de jaren heen is Vink uitgegroeid naar een bedrijf met vele activiteiten die voldoet aan de huidige normeringen en certificeringen. Lees meer over Vink.

  • Van Reenen

    Van Reenen biedt haar klanten logistieke oplossingen aan in verschillende sectoren en landen en is met recht een allround logistiek dienstverlener. Lees meer over Van Reenen.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Johan Noordegraaf

COPD
Fysiotherapie
Manuele therapie

j.noordegraaf@centrumevers.nl

“Johan draait zijn hand er niet voor om, om iemand vakkundig te "kraken".”

Testimonial

Dhr. Herman van de Kamp (53) uit Assen

Krullaards

“Zolang ik me kan herinneren heb ik al rugpijn. Diverse fysiotherapeuten en chiropractors bezocht, maar een echte oplossing kwam er niet. Ik slikte ook behoorlijk wat medicijnen hiervoor. Sinds de behandeling met Krullaards Perfect Reset heb ik niet of nauwelijks nog rugklachten en gebruik ik nagenoeg geen medicatie meer.”