Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Loopanalyse

Een loopanalyse fysiotherapie kan helpen bij het behandelen van wandel- en hardloopblessures.

Wat is een loopanalyse fysiotherapie

Een loopanalyse fysiotherapie is een analyse van het looppatroon of van het hardlopen door een ervaren fysiotherapie. Om wandel- en hardloopblessures adequater te behandelen voert ervaren hardloper David Hemstede bij Centrum Evers loopanalyses uit. Hij kan jouw wandel- en hardloopbewegingen in overleg met jou opnemen op video en vervolgens analyseren. Met de loopanalyse fysiotherapie kun je jouw looptechniek onder de loep nemen en verbeteren. Op basis vaneen  video-opname en een lichamelijk onderzoek wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld.

Het behandelplan kan bestaan uit: trainingsadvies, revalidatie en techniektraining. Bij trainingsadvies kun je denken aan adviezen voor het tijdelijk verminderen van de belasting. Je krijgt bijvoorbeeld advies over hoe vaak en hoe lang je in jouw situatie het best kunt lopen. Tijdens de revalidatie besteden we met speciale oefeningen aandacht aan het verbeteren van de spierkracht, stabiliteit, coördinatie en snelheid. Techniektraining vindt vaak buiten plaats, onder de voor jou normale loopomstandigheden. Deze complete aanpak zorgt voor een optimaal resultaat, zodat je op termijn mogelijk weer op jouw oude loopniveau zit.

Tarieven per 1 januari 2018

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering (AV) indien de fysiotherapie medisch noodzakelijk is. De hoogte van de vergoeding verschilt per AV. De vergoeding hangt af van aandoening (chronisch of niet-chronisch) en leeftijd; ook speelt een rol of de therapeut staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Op de chronische lijst ziet u om welke chronische aandoeningen het gaat. Bij vergoeding voor een niet-chronische aandoening speelt de leeftijd een rol.

Onder de 18 jaar worden maximaal 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Daarnaast geldt een vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen.

De onderstaande tarieven gelden alleen indien je niet aanvullend verzekerd bent. 

Fysiotherapie€ 34.00
Telefonisch intake consult€ 34.00
Telefonisch tussentijds consult€ 19.00
Lange zitting voor meerdere zorgvragen€ 57.00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 54.00
Eenvoudig rapport€ 25.75
Uitgebreid rapport€ 52.50
Manuele therapie€ 44.00
Oedeemtherapie€ 45.00
Screening€ 13.00
Intake en onderzoek na screening€ 38.00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 34.00
Toeslag voor uitbehandeling€ 14.00
Oefenelastiek v.a.€ 3.50
Cure Tape (per rol)€ 15.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

David Hemstede

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie

d.hemstede@centrumevers.nl

“Zijn doorzettingsvermogen en drive om te presteren op een positieve manier.”

Testimonial

Mw. Soraya (26) uit Kootwijkerbroek

Fysiotherapie

“Ik ben ontzettend blij met de hulp van Alieck! Nooit gedacht dat ik zo snel weer kon hardlopen. Ze is professioneel, weet waar ze het over heeft, maar ook voor een lach en een grap is er tijd. Ze laat je goed op je gemak voelen en biedt juiste passende hulp. Bedankt!”