Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Krullaards Perfect Reset

Krullaards therapie zet het bekken in een zeer korte tijd recht en normaliseert de wervelkolom.

Wat is Krullaards-therapie (KPR)

Veel mensen kampen met lagerug- of nekklachten. Vaak wordt hiervoor hulp gezocht bij een arts of specialist. Toch keren de klachten vaak terug. Soms lijkt dan de enige optie: ermee leren leven. Rug- en nekklachten kunnen voortkomen uit een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Krullaards Perfect Reset-therapie (KPR) kan dan een oplossing bieden.

Krullaards-therapie zet het bekken in een zeer korte tijd recht en normaliseert de wervelkolom. De behandeling is snel, comfortabel, zonder operatie of medicijnen. De oorspronkelijke pijnklachten zijn in veel gevallen na drie behandelingen in combinatie met het dragen van de Krullaards Perfect Reset-trainers (zooltjes) verdwenen. De KPR-trainers zorgen dat u ook na de laatste behandeling de effecten van de Krullaards-therapie behoudt.

Om te bepalen of de Krullaards-therapie geschikt is voor je, is het mogelijk om een basisfunctieonderzoek te laten verrichten bij onze praktijk. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor je kan zijn. Als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie is deze intake geheel kosteloos.

Let op! De Krullaards-therapie wordt bij ons uitgevoerd op locatie De Burgt!

Voor meer informatie zie www.kpr.nl.

Tarieven per 1 januari 2018

De kosten voor het basisfunctieonderzoek kun je, indien je bent verzekerd voor fysiotherapie, mogelijk declareren bij de zorgverzekeraar. Deze kosten staan los van de kosten voor de Krullaards-behandelingen. De totale kosten voor de Krullaards-therapie, die bestaat uit drie behandelingen en een paar KPR-trainers (zooltjes), zijn € 360 (incl. btw). De betaling hiervan vindt plaats tijdens de tweede behandeling middels een pinbetaling.

Afhankelijk van de voorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering kun je de kosten voor fysiotherapie mogelijk declareren. Dit geldt ook voor de kosten voor de KPR-trainers (zooltjes).

Je betaalt in ieder geval zelf € 195 voor de KPR-behandelingen. Deze kosten worden door geen enkele verzekeraar vergoed. Aangezien de voorwaarden van zorgverzekeringen verschillen, kunnen we je helaas geen eenduidig antwoord geven op de vraag wat in jouw persoonlijke situatie al dan niet wordt vergoed. Je kunt hiervoor de voorwaarden van jouw aanvullende verzekering raadplegen of contact opnemen met jouw zorgverzekering.

Kosten voor de Krullaards-therapie (afhankelijk van aanvullende verzekering fysiotherapie):

Kosten losse intake€ 38.00
Kosten volledige Krullaards-therapie incl. zooltjes (niet aanvullend verzekerd)€360.00
Kosten volledige Krullaards-therapie incl. zooltjes (aanvullend verzekerd)€285.00
Losse nabehandeling fysiotherapie€ 34.00
Vervolgbehandeling Krullaards-therapie (niet aanvullend verzekerd)€ 90.00
Vervolgbehandeling Krullaards-therapie (aanvullend verzekerd)€ 65.00
Extra paar zolen€ 67.50

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Jetske Vermeulen

Dry Needling
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Krullaards Perfect Reset

j.vermeulen@centrumevers.nl

“Teamspeler, jeugdige interesse en enthousiasme.”

Sabine van de Beek – Koetsier

Fysiotherapie
Krullaards Perfect Reset
Medical taping

s.koetsier@centrumevers.nl

“Ze weet waar ze over praat op vakgebied.”

Testimonial

Mw. T.van den Brink – van Lagen (51) uit Barneveld

Revalidatie

“Helaas heeft het traject niet opgeleverd wat ik gehoopt had. Wel heb ik tips en handvatten gekregen waar ik wat aan heb.  Complimenten aan Marty die ontzettend zijn best deed om oplossingen te bedenken. De communicatie was erg rommelig en het schema is vaak veranderd. Laatste gesprek met revalidatiearts heb ik als een negatieve ervaring afgesloten. Arts kon slecht luisteren en trok zijn eigen conclusie. Afgesproken was dat ik bericht zou ontvangen van Joyce, wat ik nooit gekregen heb, jammer. Nu ga ik nog naar hydrotherapie bij Theodora wat erg prettig is, wat ik ook graag wil blijven doen. Conclusie: ik ben helaas niet heel positief over het gehele traject.”