Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Krullaards Perfect Reset

Krullaards therapie zet het bekken in een zeer korte tijd recht en normaliseert de wervelkolom.

Wat is Krullaards therapie (KPR)

Veel mensen kampen met lage rug- of nekklachten. Vaak wordt hiervoor hulp gezocht bij een arts of specialist. Toch keren de klachten vaak terug. Soms lijkt dan de enige optie: ermee leren leven. Rug- en nekklachten kunnen voortkomen uit een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Krullaards Perfect Reset therapie (KPR) kan dan een oplossing bieden.

Krullaards therapie zet het bekken in een zeer korte tijd recht en normaliseert de wervelkolom. De behandeling is snel, comfortabel, zonder operatie of medicijnen. De oorspronkelijke pijnklachten zijn in veel gevallen na drie behandelingen in combinatie met het dragen van de Krullaards Perfect Reset trainers (zooltjes) verdwenen. De KPR trainers zorgen dat u ook na de laatste behandeling de effecten van de Krullaards therapie behoudt.

Om te bepalen of de Krullaards therapie geschikt is voor je, is het mogelijk om een basisfunctieonderzoek te laten verrichten bij onze praktijk. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor je kan zijn. Als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie is deze intake geheel kosteloos.

Let op! De Krullaards therapie wordt bij ons uitgevoerd op locatie De Burgt!

Voor meer informatie zie www.kpr.nl.

Tarieven per 1 januari 2018

De kosten voor het basisfunctieonderzoek kan je, indien je bent verzekerd voor fysiotherapie, mogelijk declareren bij de zorgverzekeraar. Deze kosten staan los van de kosten voor de Krullaards behandelingen. De totale kosten voor de Krullaards therapie, die bestaat uit drie behandelingen en een paar KPR trainers (zooltjes), zijn € 360 (incl. BTW). De betaling hiervan vindt plaats tijdens de tweede behandeling middels een PIN betaling.

Afhankelijk van de voorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering kan je de kosten voor fysiotherapie mogelijk declareren. Dit geldt ook voor de kosten voor de KPR trainers (zooltjes).

Je betaalt in ieder geval € 195 zelf voor de KPR behandelingen. Deze kosten worden door geen enkele verzekeraar vergoed. Aangezien de voorwaarden van zorgverzekeringen verschillen, kunnen we je helaas geen eenduidig antwoord geven op de vraag wat in jouw persoonlijke situatie al dan niet wordt vergoed. Je kunt hiervoor de voorwaarden van jouw aanvullende verzekering raadplegen of contact opnemen met jouw zorgverzekering.

Kosten voor de Krullaards therapie (afhankelijk van aanvullende verzekering fysiotherapie):

Kosten losse intake€ 38.00
Kosten volledige Krullaards therapie incl. zooltjes (niet aanvullend verzekerd)€360.00
Kosten volledige Krullaards therapie incl. zooltjes (aanvullend verzekerd)€285.00
Losse nabehandeling fysiotherapie€ 34.00
Vervolg behandeling Krullaards therapie (niet aanvullend verzekerd)€ 90.00
Vervolg behandeling Krullaards therapie (aanvullend verzekerd)€ 65.00
Extra paar zolen€ 67.50

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Jetske Vermeulen

Dry Needling
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Krullaards Perfect Reset

j.vermeulen@centrumevers.nl

“Teamspeler, jeugdige interesse en enthousiasme.”

Sabine van de Beek – Koetsier

Fysiotherapie
Krullaards Perfect Reset
Medical taping

s.koetsier@centrumevers.nl

“Ze weet waar ze over praat op vakgebied.”

Testimonial

Dhr. Wiebrand Dalemans (42) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Na mijn polsbreuk ben ik bij Centrum Evers terecht gekomen voor stabiliteit voor de pols. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en begeleiding. Ben Freek en Centrum Evers dankbaar dat ik weer zo snel fit ben. Hartelijke dank.”