Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Klachten

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

De oorzaak van klachten

Er zijn vele lichamelijke klachten waarmee je in het leven te maken kan hebben. Soms is de oorzaak duidelijk, bijvoorbeeld door een val of ongeluk. In vele gevallen is de oorzaak niet te achterhalen. Gelukkige is het voor het behandelen van de klacht niet altijd nodig om de oorzaak te weten.

Klachten per locatie

Klachten kunnen in het hele lichaam voorkomen. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Om iets meer helderheid te krijgen in alle klachten, hebben wij deze ingedeeld per regio van het lichaam. Houd er rekening mee, dat de pijn zich niet altijd op de locatie bevind, waar ook daadwerkelijk de klacht vandaan komt. Soms hebben we namelijk te maken met uitstralende pijn.

Locatie van de pijn op alfabetische volgorde:

Klachten over het hele lichaam

Wanneer de klachten door het hele lichaam verspreid zitten komt dit meestal door een ziekte of aandoening. Tevens kunnen psychische klachten uiteindelijk lijden tot lichamelijke klachten.

De volgende aandoeningen kunnen wij in onze praktijk behandelen:

  • Claudicatio Intermittens. Tekort aan zuurstof in de benen waarbij krampende pijn ontstaat wordt Claudicatio Intermittens genoemd. Lees meer over Claudicatio Intermittens.
  • COPD. Bij COPD klachten is er een obstructie in de luchtwegen en/of longen. Lees meer over COPD.
  • Oedeem. Oedeem is de ophoping van vocht en eiwitten in een deel van het lichaam. Lees meer over oedeem.
  • Reuma. Onder reuma klachten vallen diverse aandoeningen: reumatoide artritis, poly-artrose, de ziekte van Bechterew en fibromyalgie. Lees meer over reuma.
  • Psychische problemen in combinatie met lichamelijke klachten. Bij revalidatiecentrum Evers worden zowel psychische als lichamelijke klachten aangepakt. Lees meer over revalidatiecentrum Evers.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Remco Ridder

Fietsmetingen
Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

r.ridder@centrumevers.nl

“Weet alles van fietsmetingen, “bekken specialist”.”

Testimonial

Mw. K. Bijkerk (57) uit Barneveld

Revalidatie

“Prima traject! Het helpt om je leven onder de loep te nemen, wat oud zeer op te ruimen en om "knoppen" om te draaien. Het geeft energie waardoor je beter in je vel zit.”