Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Fysio Fitness

Fysio Fitness biedt “Individueel bewegen in een groep”.

Wat is Fysio Fitness

Vanaf januari 2012 kunt u in een groep een individueel beweegprogramma volgen, genoemd Fysio Fitness. De Fysio Fitness is bedoeld voor cliënten die oefentherapie hebben gevolgd en graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven bewegen/trainen. Ben je niet bij ons onder behandeling, maar wil je wel graag onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen? Dit is gewoon mogelijk! Je krijgt dan eerst een individuele intake om te bepalen wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn. Je bepaalt zelf met welk doel je wilt trainen. De fysiotherapeut maakt een programma op maat.

Wat mag je verwachten

Fysio Fitness is trainen in een groep maar met een individueel programma. Dit is anders dan in een sportschool. Wij bieden je het volgende:

 • Intake

  Een professioneel intakegesprek van 1 uur met Fittest (optioneel)

 • Trainingsprogramma

  Een voor u persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een fysiotherapeut

 • Groep

  Bewegen/trainen in een kleine groep van 8 tot 10 personen,

 • Apparatuur

  Een modern ingerichte oefenzaal met gemakkelijk te bedienen apparatuur van Kinesis van Technogym

 • Begeleiding

  Professionele begeleiding door een van onze fysiotherapeuten die altijd in de zaal aanwezig is. Deze geeft individuele tips en past zo nodig jouw oefenschema aan.

 • Betaling

  Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Je krijgt vrijstelling van betaling (in overleg) als je door een blessures tijdelijk niet kunt trainen.

 • Parkeren

  Er is een ruime gratis parkeergelegenheid direct voor het pand aanwezig.

Tarieven per 1 januari 2018

Voor de Fysio Fitness wordt een apart tarief gerekend. Dit valt dus niet onder jouw aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Wij hebben geprobeerd een gunstig tarief neer te zetten, met een aantrekkelijke korting voor wie twee keer per week wil trainen. Abonnementen worden afgesloten voor een periode van 3 maanden.

De onderstaande tarieven gelden voor de Fysio Fitness per maand

Intake (eenmalig)€ 38.00
Abonnement voor 1 x per week€ 39.00
Abonnement voor 2 x per week€ 59.00

 

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Martin Kelderman

Fietsmetingen
Fysio Fitness
Fysiotherapie
Medical taping

m.kelderman@centrumevers.nl

“Zorgzaam naar de patiënten en een zeer prettige collega.”

Tessa van Beek

COPD
Fysio Fitness
Fysiotherapie
KISS therapie
Manuele therapie

t.vanbeek@centrumevers.nl

“Groot hart voor de patiënten.”

Testimonial

Dhr. Jan de Gries (66 jaar) uit Woldendorp

Krullaards

“Al vanaf jonge leeftijd pijn in de onderrug en in de loop der jaren ook bekken problemen. Op aanraden kwam ik bij de chiropractor terecht. Daar was ik zeker al 25 jaar onder behandeling, elke 4 weken ging ik er heen. De rug werd recht gezet en zo nodig ook het bekken. Dit alles maar van tijdelijke aard. De klachten kwamen telkens terug. Is er nu niemand die mij van die pijn af kan helpen ? Ben gaan googelen en kwam op de site van Krullaards Perfect Reset Therapie. Gebeld en vertelde mijn problemen, mij werd duidelijk uitgelegd wat de therapie beoogde. Mij werd gezegd waar ik mij moest melden en er bij de receptie een vragenformulier voor mij klaar lag, vervolgens plaats kon nemen in de wachtruimte. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft mij keurig uitgelegd hoe en wanneer de Krullaards Perfect Reset Therapie werkt. Kreeg de eerste keer allerlei onderzoeken, bij mijn eigen fysiotherapeuten nooit gehad. Al snel bleek dat mijn bekken scheef stond en kwam ik in aanmerking voor de Krullaards Perfect Reset Therapie. De eerste behandeling duurde een uur, toen ik de deur uit ging voelde ik al minder pijn in de onderrug. Vervolgens nog twee keer geweest en Sabine controleerde opnieuw of bekken en wervels op hun plaats stonden. De derde keer deed Sabine, voor en na de behandeling, nog allerlei onderzoeken o.a. of de rugwervels goed los waren. Zoals het nu lijkt ben ik na 25 jaar van die ellendige rugpijn af en draag ik zooltjes om mijn bekken in balans te houden. Kan weer onbeperkt sporten en allerlei werkzaamheden oppakken. De reis naar Barneveld (418 km vv) had ik er graag voor over. De Krullaards Perfect Reset Therapie heeft mij in alle opzichten een ander mens gemaakt. Fysiotherapeut Sabine Koetsier heeft bij mij een hele goede indruk achtergelaten, kundig en prettig in omgang. Ik kan een ieder de Krullaards Perfect Reset Therapie van harte aanbevelen.”