Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Kwaliteit en borging

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers.

Kwaliteitsnorm

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers, kwaliteit is een breed begrip. Wij leggen de interne lat behoorlijk hoog en met een aantal processen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit wordt getoetst en ontwikkeld.

Processen ter waarborging van kwaliteit

– Interne scholing, toetsing vaardigheden/klinische testen en klinimetrie.
– Externe scholing voor het behalen van de accreditatiepunten.
– Controle op VOG (gemeentelijke Verklaring Omtrent Gedrag).
– Iedere fysiotherapeut krijgt begeleiding van een vak-coach.
– Jaarlijks verplicht reanimatie – AED.
– Er vinden cliënt- interviews plaats, daarbij gaan we met onze cliënten in gesprek en vragen hoe ze therapeut en praktijk hebben ervaren.
– Twee wekelijks worden de resultaten vanuit de CQ-index (vragenlijsten die door cliënten worden ingevuld op uitnodiging van de Zorgverzekeraar) geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over resultaat en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Twee wekelijks worden de resultaten op Zorgkaart geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over resultaat en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Drie maal per jaar hebben alle medewerkers gesprekken met onze afdeling Personeel & Organisatie. Hierin komt ontwikkeling, voortgang en beoordeling aan bod.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Freek Hebing

COPD
Fysiotherapie
Handtherapie
Medical taping

f.hebing@centrumevers.nl

“Zonder Freek had de praktijk niet gestaan waar we nu staan.”

Testimonial

Mw. Stefanie van Manen (36) uit Voorthuizen

Fysiotherapie

“Tevreden en succesvol ben ik behandeld door Freek, de handtherapeut! Nadat ik ben geopereerd aan mijn pols heeft hij mij geholpen om op een juiste manier met mijn pols - hand om te gaan. Dit op een manier waarbij mijn belastbaarheid op een zorgvuldige manier opgebouwd is. Dank je wel hiervoor.”