Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Kwaliteit en borging

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers.

Kwaliteitsnorm

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers, kwaliteit is een breed begrip. Wij leggen de interne lat behoorlijk hoog en met een aantal processen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit wordt getoetst en ontwikkeld.

Processen ter waarborging van kwaliteit

– Interne scholing, toetsing vaardigheden/klinische testen en klinimetrie.
– Externe scholing voor het behalen van de accreditatiepunten.
– Controle op VOG (gemeentelijke Verklaring Omtrent Gedrag).
– Iedere fysiotherapeut krijgt begeleiding van een vakcoach.
– Jaarlijks verplicht reanimatie – AED.
– Er vinden cliëntinterviews plaats, daarbij gaan we met onze cliënten in gesprek en vragen hoe ze therapeut en praktijk hebben ervaren.
– Tweewekelijks worden de resultaten vanuit de CQ-index (vragenlijsten die door cliënten worden ingevuld op uitnodiging van de zorgverzekeraar) geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over resultaat, en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Tweewekelijks worden de resultaten op de Zorgkaart geanalyseerd. Betrokken medewerkers worden geïnformeerd over het resultaat, en de tips van onze cliënten worden waar mogelijk toegepast in de praktijk.
– Driemaal per jaar hebben alle medewerkers gesprekken met onze afdeling Personeel & Organisatie. Hierin komt ontwikkeling, voortgang en beoordeling aan bod.

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Freek Hebing

COPD
Fysiotherapie
Handtherapie
Medical taping

f.hebing@centrumevers.nl

“Zonder Freek had de praktijk niet gestaan waar we nu staan.”

Testimonial

Mw. M. v. Blitterswijk – Willemse (70) uit Barneveld

Fysiotherapie

“Mijn ervaring bij Centrum Evers zijn heel goed. Fijn dat er geen wachttijd was, ik zo snel terecht kon! De behandeling, steeds in overleg, was prima. Ik heb er baat bij gehad, sneller dan ik had verwacht. Er werd goed geluisterd. Alieck was mijn therapeute. Ze heeft mij vriendelijk en bekwaam geholpen. Mocht het nodig zijn dan weet ik het centrum en Alieck te vinden!”