Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Facturering

Onze facturering gaat via Infomedics

Betalen

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. De ontvangen factuur betaal je aan Infomedics. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld. Voor vragen over jouw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij je naar www.infomedics.nl. Voor overige vragen kan je ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

De rekening op papier of online

Als je jouw rekening online wilt afhandelen, dan heeft onze praktijk jouw e-mail adres en mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om je veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar de rekening klaarstaat. Als je inlogt op het Infomedics portaal, vul je de SMS-code in die je van Infomedics ontvangt. Wil je de rekening liever op papier ontvangen, dan kan je dat op het portaal zo instellen. Voor meer informatie ga naar www.infomedics.nl.

Adres wijziging

Ben je verhuisd of is je telefoonummer of e-mailadres gewijzigd. Geef dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk aan ons door. Door verouderde gegevens kan het voorkomen dat de rekening naar jouw oude adres wordt gestuurd. Het doorgeven van wijzigingen kan via administratie@centrumevers.nl of 0342-422997.

Contactgegevens

Servicedesk Debiteuren:
Telefoonnummer: 0900-4636633 (€0.20 per gesprek)
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur.

Kopie factuur opvragen:
Een kopie van jouw factuur kan je aanvragen via 0900-5050303 (€0.50 per gesprek)

Overige vragen:
Mocht je er niet uit komen met Infomedics dan kan je ook terecht bij de administratie van Centrum Evers.
Telefoon: 0342-422997
Email: administratie@centrumevers.nl

Tarieven per 1 januari 2018

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering (AV), indien de fysiotherapie medisch noodzakelijk is. De hoogte van de vergoeding verschilt per AV. De vergoeding hangt af van aandoening (chronisch of niet-chronisch) en leeftijd; ook speelt een rol of de therapeut staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteits-register Fysiotherapie.

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Op de chronische lijst ziet u om welke chronische aandoeningen het gaat. Bij vergoeding voor een niet-chronische aandoening speelt de leeftijd een rol.

Onder de 18 jaar worden maximaal 18 behandelingen vergoed uit de basis-verzekering. Daarnaast geldt een vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen.

De onderstaande tarieven gelden alleen indien je niet aanvullend verzekerd bent. 

Fysiotherapie€ 34.00
Telefonisch intake consult€ 34.00
Telefonisch tussentijds consult€ 19.00
Lange zitting voor meerdere zorgvragen€ 57.00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 54.00
Eenvoudig rapport€ 25.75
Uitgebreid rapport€ 52.50
Manuele therapie€ 44.00
Oedeemtherapie€ 45.00
Screening€ 13.00
Intake en onderzoek na screening€ 38.00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 34.00
Toeslag voor uitbehandeling€ 14.00
Oefenelastiek v.a.€ 3.50
Cure Tape (per rol)€ 15.00

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Els van Veldhuizen

Administratie

e.vanveldhuizen@centrumevers.nl

“Een heerlijk mens om mee samen te werken.”

Mieke van den Brand

Administratie

m.vandenbrand@centrumevers.nl

“Betrouwbaar, luistert eerst en vormt daarna haar mening.”

Testimonial

Mw. T.van den Brink – van Lagen (51) uit Barneveld

Revalidatie

“Helaas heeft het traject niet opgeleverd wat ik gehoopt had. Wel heb ik tips en handvatten gekregen waar ik wat aan heb.  Complimenten aan Marty die ontzettend zijn best deed om oplossingen te bedenken. De communicatie was erg rommelig en het schema is vaak veranderd. Laatste gesprek met revalidatiearts heb ik als een negatieve ervaring afgesloten. Arts kon slecht luisteren en trok zijn eigen conclusie. Afgesproken was dat ik bericht zou ontvangen van Joyce, wat ik nooit gekregen heb, jammer. Nu ga ik nog naar hydrotherapie bij Theodora wat erg prettig is, wat ik ook graag wil blijven doen. Conclusie: ik ben helaas niet heel positief over het gehele traject.”