Voor iedere klacht een juiste behandeling!

Behandelingen

Voor iedere klacht een juiste behandeling.

De beste behandeling

“Wat is de beste behandeling bij mijn klacht?” is een veel gehoorde vraag. Wanneer je belt voor een eerste afspraak, krijg je meestal de administratie aan de telefoon. Zij zijn opgeleid om een eerste voorselectie te maken. Hierdoor kom je met jouw klacht snel bij een therapeut die hier ook verstand van heeft. Tijdens het eerste consult wordt vervolgens gekeken of je ook daadwerkelijk op de goede plek zit. Als er toch wordt gekozen om voor een andere behandelmethode te gaan, zal de therapeut dit duidelijk aan je uitleggen.

Behandeling

In onze praktijk vind je vele soorten behandelmethode. De meest bekende hiervan is fysiotherapie. Enkel na de opleiding fysiotherapie hebben veel van onze therapeuten nog een vervolgopleiding gedaan. De verschillende specialisaties vind je ook onder het kopje fysiotherapie. Naast de fysiotherapie en specialisaties hebben wij ook nog een aantal andere behandelmethodes te bieden.

Een overzicht van behandelmethode die wij bieden:

Direct een afspraak maken

Vul hieronder ons formulier in en maak direct een afspraak!

Kim Warning

Fysiotherapie
Manuele therapie
Medical taping

k.warning@centrumevers.nl

“Een doorzetter, die niet snel van d’r stuk gebracht is.”

Remco Schellekens

Fysiotherapie
Manuele therapie
McKenzie therapie

r.schellekens@centrumevers.nl

“Hoe groot de hectiek ook is, altijd de rust zelve.”

Testimonial

Anoniem (49) uit Barneveld

Revalidatie

“Vanaf oktober vorig jaar volg ik het revalidatieprogramma bij Centrum Evers. Na 3 maanden van persoonlijke begeleiding in combinatie met sporten, is er een goede balans gekomen in mijn dagelijks leven en vermindering van mijn klachten. Het mooie van het revalidatietraject is dat er veel verschillende specialisten onder één dak samenwerken, korte lijntjes. Het Evers team heeft mij adviezen gegeven hoe ik met mijn klachten om kan gaan, ieder op hun eigen wijze en expertise. Kan het iedereen aanraden, een warm bad waar ik in terecht kwam. Hiervoor wil ik het Evers-team hartelijk danken!”